facebook  ДДСО

 
Новини
16-03-2011 12:54 | Переглядів: 216

На Київщині затримали торговку людьми

У міжнародному аеропорту Бориспіль працівники управління боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми затримали 30-річну жительку Житомира. Жінка повернулася з Греції, де працювала танцівницею у нічних клубах Кіпру, негребуючи інтимними послугами для щедрих клієнтів. Утім з’ясувалося, сама громадянка України ескортні послуги надавала добровільно, а своїх співвітчизників продавала у сексуальне рабство.

Через мережу Інтернет до правоохоронців у Київській області з Індонезії звернулася 20-річна українка. Дівчина повідомила, що знайомі запропонували їй роботу в модельному агентстві закордоном. У аеропорту її зустріли майбутні роботодавці. У громадянки України відібрали документи та примусили займатися проституцією у розважальних закладах Джакарти. З часом бідолашну залучили у боргову кабалу, позбавивши шансів вибратися із сексуального рабства. Працівники міліції на повідомлення відреагували миттєво. Звернувшись до посольства Республіки Індонезії знайшли потерпілу та повернули додому. Невідомим особам, яких представили роботодавцями, дівчину передала давня знайома, співвітчизниця з Житомира.

Підозрювану затримали під час візиту до України. Наразі доведено два епізоди торгівлі людьми, організовані жителькою Житомира. Проти затриманої порушили кримінальну справу за ст. 149 Кримінального Кодексу України, її подальшу долю вирішуватиме суд. Жінці загрожує до семи років позбавлення волі.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області.
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera