facebook  ДДСО

 
Новини
16-03-2011 16:00 | Переглядів: 204

Від брехні до вбивства один крок

У Броварах, що на Київщині, обманливі слова підступної жінки, яка повідомила рідному чоловікові: «Мене намагався зґвалтувати твій товариш…», розбили чоловічу дружбу та призвели до трагедії.  

У народі говорять - краще говорити гірку правду, ніж солодку брехню. У жінки завжди виходило навпаки, дуже любила вигадувати різні брехливі історії та розповідати їх рідному чоловікові. Вона навіть не підозрювала, що остання брехня коштуватиме комусь життя.

Трагедія сталася нещодавно. По обіді до «ґвалтівника» завітав ревнивий чоловік, який прагнув з’ясувати стосунки. Втративши над собою контроль, він розпочав сварку, яка згодом переросла в бійку. Зопалу та під дією алкоголю ревнивець почав бити суперника по голові. Отямившись, побачив свою жертву в калюжі крові та втік. Сварку почули сусіди, які і викликали працівників міліції та швидку медичну допомогу. 

Непритомного чоловіка відвезли до місцевої лікарні. До останньої хвилини медики боролися за його життя, але нанесені тяжкі тілесні ушкодження не залишили жодного шансу на порятунок. 

Нападника, який вдома топив горе в пляшці горілки, за кілька годин затримали працівники карного розшуку. Проти затриманого порушили кримінальну справу за ч. 2 ст. 121 Кримінального Кодексу України. Чоловіка очікує покарання від 7 до 10 років позбавлення волі.

Юлія Барабаш, Броварський МВ (з обслуговування міста Бровари та Броварського району) ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera