facebook  ДДСО

 
Новини
18-03-2011 15:01 | Переглядів: 185

На Київщині рецидивіст забив односельця лопатою та намагався інсценувати ДТП

В Макарівському районі, що на Київщині, колишній в’язень лопатою забив до смерті 24-річного хлопця і викинув тіло на дорогу, інсценуючи ДТП.

До чергової частини місцевої міліції зателефонував водій та повідомив, що прямо на автошляху лежить непритомний чоловік з розбитою головою і скоріше за все він мертвий. На місце пригоди одразу виїхала слідчо-оперативна група. 

Думки про те, що людина отримала таку травму черепу, потрапивши в дорожньо-транспортну пригоду, ні в кого з оперативників не виникло. За деякий час це підтвердили і результати експертизи: чоловік помер від численних ударів тупим предметом по голові внаслідок чого і отримав відкриту черепно-мозкову травму. 

Причетного до вбивства чоловіка правоохоронці вирахували за кілька годин. Його затримали вночі за місцем проживання, коли той спокійно спав. Раніше засуджений за крадіжки та вбивство 38-річний односелець потерпілого у скоєному зізнався одразу. 18 років, проведених за ґратами, не змінили світогляд зловмисника. Рецидивіст без зайвих питань розповів, як все трапилось.

Того вечора покійний прийшов до нього, щоб попросити грошей. Окрім десяти гривень в кишені господаря нічого не було. Відмову позичальник не сприйняв, тож почав лаятися, на чому світ стоїть. Колишній в’язень такого напору не витримав, схопив лопату та сім раз вдарив по голові. Коли ж побачив, що шансів на життя у жертви немає, відтягнув тіло на проїжджу частину.

За словами заступника начальника Макарівського райвідділу міліції Олега Янчинського, наразі підозрюваний знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Проти нього порушено кримінальну справу за ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує довічне позбавлення волі.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera