facebook  ДДСО

 
Новини
21-03-2011 10:44 | Переглядів: 189

Державтоінспекція Київської області інформує

 За вихідні дні працівники Державтоінспекції Київщини виявили 1664 порушень Правил дорожнього руху, з них 79 водіїв керували транспортними засобами в нетверезому стані та 621 - перевищив встановлену швидкість.

 Так цими днями до міліції Обухівського району надійшов рапорт від інспектора Кагарлицького взводу ДПС про те, що близько під час нагляду за дорожнім рухом в селі Трипілля по вул. Київська був зупинений автомобіль «Нива Шевроле» під керуванням жителя міста Ржищів. Зясувалося, що під час перевірки документів та огляду транспортного автомобіля на задньому сидінні був помічений напівпрозорий контейнер в якому знаходились предмети зовні схожі на вогнепальну зброю, зокрема, «Пістолети ТТ» в кількості 5 штук та один магазин без набоїв.  Як пояснив власник авто дані пристрої призначені для відстрілу холостими набоями. Наразі водій доставлений до Обухівського районного відділення міліції для надання пояснення, зброя вилучена та направлена на експертизу. За даним фактом проводиться перевірка.

Співробітники Миронівського РЕВ ДАІ під час огляду автомобіля «ВАЗ-2101», який належить жителю села Гулі при перевірці авто встановили, що номер кузова має ознаки підробки. Автомобіль доставлено на майданчик тимчасового утримання. Проводиться перевірка.

Співробітники ДАІ по обслуговуванню Васильківського району в селі Бугаївка Васильківського району зупинили автомобіль «Ауді-80». Під час перевірки документів у водія та огляді транспортного засобу встановлено, що номер кузова не відповідає записам у реєстраційних документах. Автомобіль доставлено на майданчик тимчасового утримання. Проводиться перевірка.

20 березня співробітники взводу супроводження при Управлінні ДАІ під час нагляду за дорожнім рухом в селі Плесецьке зупинили автомобіль «Шкода» під керуванням жителя м. Києва. При перевірці по базі «Угон» встановлено, що даний автомобіль перебуває в розшуку міліцією міста Київ.


УДАІ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera