facebook  ДДСО

 
Новини
21-03-2011 15:45 | Переглядів: 208

«Вставай, кілер, заробітчанин «гигнув»…

 В Броварському районі Київщини двоє молодиків після вчинення жорстокого вбивства намагалися незаконно перетнути кордон України з Російською Федерацією.

До чергової частини Броварського міськвідділу міліції звернувся житель міста Києва, який на власній дачі виявив тіло 47-річного робітника за наймом. Після виїзду на місце події оперативники виявили, що на тілі покійного численні тілесні ушкодження та синці. 

Невдовзі стало відомо, що добре хильнувши оковитої двоє напарників робітника розпочали з’ясовувати з ним стосунки. Сварка переросла в бійку: заробітчанина повалили на землю та почали по-звірячому забивати руками і ногами. Після цього нелюди пішли спати. Прокинувшись вранці, один з молодиків побачив бездиханне тіло чоловіка та закричав з переляку спільнику: «Вставай, кілер, заробітчанин «гигнув»!». 

Заховатися від правоохоронців зловмисники вирішили закордоном. Швидкими діями працівників карного розшуку Броварського міськвідділу міліції дані особи були встановлені та затримані в Луганській області, коли ті намагалися незаконно перетнути державний кордон України з Російською Федерацією. Проти затриманих порушили кримінальну справу за ч. 2 ст. 121 Кримінального Кодексу України. Чоловіків очікує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera