facebook  ДДСО

 
Новини
22-03-2011 17:34 | Переглядів: 135

Державтоінспекція Київської області інформує

За добу працівники Державтоінспекції Київщини виявили 857 порушень правил дорожнього руху, з них 23 водії керували транспортними засобами в нетверезому стані та 309 - перевищили встановлену швидкість.

21 березня до міліції Кагарлицького району за телефоном надійшло повідомлення від жителя міста Кагарлик, про те, що невідома особа незаконно заволоділа його автомобілем «БМВ-318», білого кольору, який був припаркований на стоянці біля магазину. Проведеними слідчо-оперативними заходами співробітники ДАІ спільно з працівниками міліції встановили, що вказаним автомобілем незаконно заволодів 20-річний місцевий мешканець. Наразі автомобіль знайдено та повернуто власникові. Ведеться слідство.
.
Співробітники Броварського взводу ДПС ДАІ під час нагляду за дорожнім рухом зупинили автомобіль «Мерседес», під керуванням жителя Одеської області. Під час перевірки документів у водія з’ясувалося, що водійське посвідчення має ознаки підробки. За даним фактом проводиться перевірка.

Співробітниками взводу супроводження при УДАІ в місті Сквира зупинили автомобіль «Фольксваген Пассат». Під час перевірки у водія та огляді транспортного засобу встановлено, що ідентифікаційний номер кузова даного автомобіля, та запис у реєстраційних документах не відповідає даним що внесені в національну базу. Наразі автомобіль доставлено на майданчик тимчасового утримання. Проводиться перевірка.

УДАІ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera