facebook  ДДСО

 
Новини
29-03-2011 09:26 | Переглядів: 187

Працівники міліції направили матеріали стосовно учасників злочинної наркогрупи до суду

У Київській області працівники міліції в результаті проведення комплексу оперативно-розшукових заходів затримали членів злочинного угруповання, до складу якого входило шість осіб. Учасники цієї групи займались постачанням ацетильованого опію з Черкаської області до міста Обухів та Обухівського району Київської області.

Під час обшуків у злочинців вилучено 1460 мілілітрів ацетильованого опію, 27 упаковок медичного препарату, який містить психотропну речовину сибутрамін, 40 пігулок димедролу, 95 пігулок сонату, 14 - трамадолу, 135 грамів марихуани. Крім того, знайдено цілий арсенал зброї - пістолет, перероблений під стрільбу малокаліберними набоями, 438 набоїв калібру 5,6 мм, мисливську рушницю, револьвер для відстрілу гумових набоїв та 100 гумових набоїв. Також працівники міліції вилучили 74 одноразових шприців об'ємом, 22 мобільних телефони, 54 тисячі гривень, 34 золоті прикраси, отримані від реалізації наркозасобів, та чотири автомобілі

За даним фактом порушено кримінальну справу за ч.3 ст.307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), яка передбачає позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна. Наразі слідство завершено, матеріали передані до суду міста Обухів Київської області.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera