facebook  ДДСО

 
Новини
07-04-2011 09:25 | Переглядів: 202

У Торчицях на Київщині сестра зарізала брата

У селі Торчиця, що на Київщині 19-річна дівчина зарізала рідного брата. До трагедії призвела сімейна драма. 24-річний родич полюбляв хильнути чарку і нерідко дозволяв собі грубість та насилля відносно молодшої сестри.

Страшний ранок вихідного дня почався як завжди, зі сніданку. 19-річну Олену розбудила мама та покликала до столу, за яким уже снідав старший брат. Дівчина помітила, що він уже був напідпитку, втім нічого не сказавши, поснідала та пішла до знайомих. Повернувшись додому, Олена помітила, що її мобільний телефон зник. Дівчина запідозрила свого брата у крадіжці. Молодий чоловік ніде не працював, гроші, без сумління, часто брав у матері. Мама підозри дочки підтвердила. Коли нетверезий брат прийшов додому, Олена попросила повернути їй телефон, за що у відповідь отримала нецензурну лексику на свою адресу і погрози. 

З’ясувалося, що мобільний винахідливий юнак відніс другу для того щоб пропити. До подібних сцен дівчина звикла, тому спочатку на образливі слова брата не реагувала. Втім через деякий час до Олени завітала подруга. І дівчина попросила про допомогу, за телефоном вирішили піти вдвох. Але забрати мобільник подруги так і не змогли. Дорогою назад Олену зустрів брат і довідавшись куди ходила дівчина, почав жорстоко бити. Захищаючись, Олена пригрозила написати скаргу до сільського голови та міліції, після чого старший брат взагалі оскаженів. Удома Олені ще раз дісталося. 

Під дією алкоголю розлючений брат бив дівчину щосили. Почувши крик, у бійку втрутилася мати. Затуливши собою Олену, жінка навколішках благала сина не чіпати і більше не ображати сестру. Втім щойно жінка вийшла з дому, брат з новою силою накинувся на Олену. У мить коли молодик схопив дівчину за волосся, їй до рук потрапив ніж, котрий лежав поруч. Олена нанесла брату удар в область грудної клітини, але замість того щоб відпустити, кривдник лише дужче придушив сестру. Дівчина нанесла другий удар, після чого брат захрипів. Зрозумівши, що братові потрібна допомога, Олена побігла до сусідів і викликала швидку допомогу. Коли карета швидкої прибула на місце події, лікарі константували смерть і викликали міліцію.

Відносно Олени працівники міліції порушили кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 Кримінального Кодексу України (навмисне вбивство). Санкція статті передбачає від 7 до 15 років позбавлення волі. Наразі за даним фактом проводяться слідчо-оперативні заходи та перевірки, з’ясовуються всі обставини трагедії. Через взаємну неповагу і давні образи 24-річний юнак розплатився життям, а 19-річна дівчина свободою, мама втратила водночас двох дітей.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera