facebook  ДДСО

 
Новини
13-04-2011 10:21 | Переглядів: 197

У столичному регіоні психічно хворий чоловік вбив свого товариша

Близько сьомої години ранку в Макарівському районі столичної області на вулиці жінка виявила тіло односельця. Вона одразу викликала швидку та міліцію. На жаль, життя людини обірвалося. Як встановили експерти, смерть чоловіка настала кілька годин тому внаслідок численних пошкоджень печінки, легенів, переломів ребер, що супроводжувалося сильною кровотечею.

Потерпілим виявився раніше засуджений за крадіжки 30-річний Володимир. Недобра слава ходить про цього молодика в селі – пиячив, гуляв в компаніях таких самих, як і він. Під час встановлення осіб, які могли б бути причетними до скоєння злочину, в поле зору правоохоронців потрапив 40-річний товариш загиблого. Андрій вже не один рік знаходився на обліку у лікарів через свої психічні вади. Він був останнім, хто бачив покійного живим.

На запитання міліціонерів, де Андрій був цієї ночі, він одразу відповів: «Я вбив Володю. Не треба було мене ображати». Як з’ясувалося, за кілька хвилин до трагедії чоловіки розпивали спиртне. Образливі фрази на адресу психічно хворої людини перетворили спілкування в бійку. Андрій забив до смерті руками і ногами свого товариша, покинув тіло та пішов додому.

Наразі працівники Макарівського райвідділу міліції порушили кримінальну справу за ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Затриманий знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Проводяться всі необхідні експертизи, в тому числі психіатрична, за результатами яких в подальшому буде прийнято рішення щодо покарання винуватця.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera