facebook  ДДСО

 
Новини
13-04-2011 10:51 | Переглядів: 452

На Київщині побудували «прозорий» РЕВ ДАІ

Вже близько місяця працює нове Києво-Святошинський РЕВ ДАІ, єдиний на Київщині «прозорий» та відкритий для громадян підрозділ. Його найголовнішою особливістю є те, що кожен з відвідувачів має змогу через величезні скляні перегородки спостерігати та контролювати роботу працівників міліції. Те, що відбувається за кожним з віконець видно, як на долоні. Отже, прийом громадян в РЕВ наближається до європейських стандартів обслуговування.

Робота підрозділу, який складається з п’яти атестованих співробітників міліції та шести, що працюють за вільним наймом, набула певних результатів та позитивних моментів. За словами начальника РЕВ ДАІ підполковника міліції Євгенія Корнійко, щодня до них звертаються від 150 до 200 людей, особливий наплив яких спостерігається щосуботи та щовівторка. Найбільше – з питань реєстрації придбаних автомобілів. Нарікань з боку громадян на правоохоронців поки не було.

Ввічливість, професіоналізм та повага – головні принципи роботи колективу. Такий нестандартний контроль працівників відділу відбувається не лише з боку громадян, але й керівництва. Завдяки встановленим камерам відеоспостереженння, зображення з яких має змогу постійно відслідковувати начальник, в коридорах, біля каси, віконець для прийому документів не скупчуються люди і практично не буває черг. Необхідні громадянам реєстрації та інші процедури відбуваються в коротший, аніж встановлено нормативними актами тригодинний термін.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera