facebook  ДДСО

 
Новини
16-04-2011 10:03 | Переглядів: 248

У Рокитному на Київщині чоловік убив колегу через березовий сік

Трагедія трапилася на одному з підприємств у Рокитному. 53-річний місцевий житель Олексій Іванович зробив зауваження колезі, 39-річному Григорію за те, що той без дозволу злив березовий сік. Замість вибачень нетверезий співробітник ударив кривдника в обличчя на очах колективу. Намагаючись вгамувати агресію молодшого колеги Олексій Іванович повалив його на підлогу та попросив свідків конфлікту викликати міліцію.

Розборонити бійку правоохоронці не встигли. Під час боротьби 53-річний чоловік стримуючи Григорія здійснив захват руками останнього в області грудної клітини і живота. Зі слів свідків інциденту через 5 хвилин Григорій втратив свідомість і перестав подавати ознаки життя.

Зі слів міліціонерів, після затримання Олексій Іванович пояснив, що не мав наміру вбивати колегу. Підтвердженням цього стали покази очевидців, які бачили конфлікт і не встигли викликати працівників міліції. Чоловіки були давніми знайомими і проживали поруч. 

Згідно судово-медичної експертизи смерть 39-річного потерпілого настала в результаті асфікції від здавлювання грудної клітини і живота, перелому 2-6 ребер і крововиливу в міжреберні м’язи. Відносно затриманого порушено кримінальну справу за ст. 119 Кримінального кодексу України (вбивство через необережність). Згідно санкції статті чоловікові загрожує від 3 до 5 років позбавлення волі.


Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera