facebook  ДДСО

 
Новини
20-04-2011 10:00 | Переглядів: 160

Чоловіку, який неодноразово намагався накласти на себе руки, вдалося це зробити в ізоляторі тимчасового тримання

Учора на Київщині в ізоляторі тимчасового тримання Миронівського райвідділу міліції покінчив життя самогубством 29-річний раніше засуджений уродженець Богуславського району. Чоловік повісився на простирадлі. Намагання постового та лікарів швидкої медичної допомоги врятувати життя затриманому, на жаль, результатів не дало. У покійного залишилися дружина та дворічна дитина.

За кілька днів до трагедії у міліцію звернувся мешканець одного із селищ із заявою про скоєння стосовно нього грабежу. Чоловік також повідомив прикмети двох знайомих йому осіб та вказав перелік викрадених речей. Того ж дня було порушено кримінальну справу, розпочалися пошуки грабіжників. Вже за добу підозрювані чоловіки віком 29 і 26 років були затримані. У них міліціонери вилучили речові докази, які вказували на причетність їх до скоєння злочину. Затриманих згідно з чинним законодавством помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Близько 11:10 год. черговий, згідно функціональних обов’язків, перевіряв камери. Нічого особливого в камері загиблого помічено не було. Здійснивши обхід інших камер, об 11:20 год. він повернувся і побачив затриманого на колінах поблизу ліжка. Збагнувши, що це може бути подав сигнал про нестандартну ситуацію, відчинив двері та витяг чоловіка з петлі. Міліціонер негайно викликав лікарів та почав надавати першу допомогу, на жаль штучне дихання та непрямий масаж серця не допомогли.

За словами матері потерпілого, чоловік неодноразово намагався накласти на себе руки: різав вени, стрибав із мосту, двічі ліз у петлю. На фоні всього цього в 2003 році проходив реабілітаційне лікування в спеціалізованій лікарні в селі Глеваха Васильківського району. Також в 2002 році був засуджений за ч.1 ст.189 (вимагання) Кримінального кодексу України. Тоді суд присудив йому покарання у вигляду одного року позбавлення волі. Останні пів року цього терміну відбував покарання у вигляді виправних робіт в колонії с. Зікрачі.

 

ВЗГ ГУМВС України в Київській області 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera