facebook  ДДСО

 
Новини
20-04-2011 15:03 | Переглядів: 174

Наркобізнесмен має кредо: «Малолітнім наркотики не продаю. Жаль»…

У столичному регіоні працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Бориспільського міськрайвідділу міліції під час відпрацювання з виявлення осіб, причетних до незаконного обігу наркотиків, викрили місцевого жителя, який займався збутом ацетильованого опію.

30 – річний бориспілець з 15-річним стажем наркомана, вирішив підсадити на голку й інших. Чоловік, діяв за налагодженою схемою: за дурман-зіллям їздив до міста Яготин, де у осіб циганської національності купував наркотики оптом за зниженою ціною - 25 гривень за куб ацетильованого опію, а по приїзді у Бориспіль збував вже за 60 гривень.

Чоловік зізнався, що займається цією «справою» близько 15 років. Але має кредо: «Малолітнім особам не продаю. Жаль». В основному продавав наркотики мешканцям міста, які попередньо йому телефонували та домовлялися про зустріч.

Під час затримання у наркобізнесмена вилучено 30 кубів наркотичної речовини та 235 гривень - гроші, котрі він отримав за продаж «ширки».

Відомо, що чоловік вже встиг побувати у місцях позбавлення волі за злочини пов’язані з наркотиками. За даним фактом порушено кримінальну справу ч.2 за ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання,зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального Кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна.

Юлія Харламовька, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera