facebook  ДДСО

 
Новини
25-04-2011 11:42 | Переглядів: 355

На Київщині відкрито Центр безпеки життєдіяльності

На базі Немішаєвської загальноосвітньої школи № 2 відбулося урочисте відкриття позашкільного навчального закладу – обласного Центру безпеки життєдіяльності. Даний центр – унікальний, перший подібний на території України, основним завданням якого є навчання дітей безпечній поведінці на вулицях та дорогах.

Розділити радість свята приїхали безпосередні засновники даного центру, голова Київської обласної державної адміністрації Присяжнюк Анатолій Йосипович, заступник начальника Управління ДАІ Київської області Дудник Олег Васильович, начальник Головного управління освіти і науки Київської облдержадміністрації Бутник Віктор Григорович, працівники Головного управління освіти Київської області, Управління ДАІ, МНС та інші. Це люди, яким в першу чергу небайдужа доля підростаючого покоління Київщини, які завжди опікуються проблемами створення безпечного середовища для маленьких українців. На відкритті центру були присутні начальник Головного управління освіти і науки Луганської облдержадміністрації та начальники відділів освіти. В присутності гостей було проведено заняття з тематики безпеки дорожнього руху та пожежній безпеці. 

Жодне свято не проходить без подарунків. Так губернатор подарував автобус для проведення виїзних занять з безпеки дорожнього руху та комп’ютерний клас. За дорученням начальника Управління ДАІ Київської області полковника міліції Дерев`янкіна Сергія Олексійовича, його заступник подарував центру літературу для навчання дітей безпечної поведінки на дорозі, куточки з безпеки дорожнього руху, формений одяг юних інспекторів дорожнього руху та телевізор. 
По завершенню святкування відбувся виступ команди КВН-ЮІР «Вітаміни» Боярської загальноосвітньої школи № 3, які у формі гри навчали дітей Правилам дорожнього руху.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera