facebook  ДДСО

 
Новини
26-04-2011 09:34 | Переглядів: 169

В Київській області затримали трьох водіїв, які покинули своїх жертв напризволяще

На превеликий жаль повідомлення про ДТП за участю водіїв, які зникли з місця аварії до Управління ДАІ надходять майже щоденно. Лише з початку року сталося 44 таких випадки з яких розкрито 39. Розкривати такі злочини доволі складно, адже виїхавши на місце ДТП інформації збирається обмаль. Та все ж таки, збираючи по крупинках докази, рано чи пізно працівники державтоінспекції встановлюють втікача.

В переважній більшості наїзди скоюються водіями, що керують транспортом в нетверезому стані. Найстрашніше те, що після скоєного водій втікає, а людина залишається помирати на дорозі.

Лише за вихідні дні сталося 3 дорожньо-транспортні пригоди, з місць скоєння яких водії зникли. Один випадок стався на автодорозі Київ-Вишгород –Десна поблизу села Осещина, коли водій керуючи автомобілем Шевроле скоїв наїзд на пішохода і з місця пригоди зник, залишивши травмовану людину напризволяще. Інший наїзд на людину трапився близько 23 години в місті Бровари. Від отриманих ушкоджень пішохід загинув на місці аварії. Цього ж дня у Яготинському районі скоєно наїзд на дитину, водій з місця пригоди зник.

Працівники державтоінспекції всіх водіїв затримали, у скоєному вони зізнались. Наразі за даними фактами триває слідство.

СЗГ УДАІ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera