facebook  ДДСО

 
Новини
26-04-2011 13:39 | Переглядів: 205

На Броварщині вшанували учасників ліквідації на Чорнобильській

Сьогодні сумна дата – 25 років з дня вибуху на четвертому реакторі Чорнобильської АЕС. Більше двох десятиліть пролетіло над зболеною українською землею після планетарної Чорнобильської катастрофи, наслідки якої не дають і не даватимуть спокою людству ще багато – багато років. Ця лиховісна подія завжди об’єднуватиме всіх живих одними спогадами, одним сумом, однією надією.

На Київщині у приміщенні Броварського МВ вшановували пам'ять 25-ї річниці Чорнобильської катастрофи. Тут зібралося як колишніх, так і теперішніх працівників внутрішніх справ. Прийти сюди було кому, адже на сьогодні Броварська рада ветеранів ОВС нараховує 114 осіб, 78 з яких – учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Цього дня учасники ЧАЕС не були обділені увагою. Їх нагороджували медалями з нагоди 25-ї річниці ЧАЕС, почесними грамотами. Керівництво Броварського МВ відвідали тяжкохворих за місцем проживання та надали їм посильну матеріальну допомогу. 

Десятки мешканців зібралися біля пам’ятника «Чорнобиль», де був проведений мітинг-реквієм. У декого з присутніх часом котилася скупа сльоза, коли згадували про тих, кого вже немає поруч.

Двері Броварського МВ завжди відкриті для учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Їхні подвиги – це велика правда історії, яку не перекреслити жодним змінам у сучасному мінливому світі. Це постійна школа виховання молоді, яка присвятила себе військовій професії і служить справі збереження миру у своїй рідній країні. Це взірець реального, дієвого патріотизму для кожної чесної людини і свідомого громадянина.

Тож керівництво Броварського МВ віддає данину шани та поваги усім учасникам ліквідації аварії, які ризикуючи своїм життям, приборкали ядерну стихію, зупинили глобальну катастрофу.

Юлія Барабаш, Броварський МВ (з обслуговування міста Бровари та Броварського району) ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera