facebook  ДДСО

 
Новини
27-04-2011 12:12 | Переглядів: 219

На Київщині тесть зарізав зятя кухонним ножем

В Макарівському районі Київської області тесть зарізав зятя. Удар кухонним ножем в печінку не залишив 28-річному Андрію жодного шансу на життя. Хлопець, намагаючись себе врятувати, сам викликав швидку допомогу, проте не дожив навіть до лікарні.

Андрій зайшов на подвір’я та почув крики. Теща, яка була напідпитку, разом зі своїм новим чоловіком доводили доньці, що в неї немає нічого святого: «Як можна переплутати на кладовищі могили діда та баби?! Ну як не запам’ятати: у неї – праворуч, у нього – ліворуч. Хоч хрестів немає, та головою треба думати!». Терор відносно дружини зять вирішив зупинити, але не розрахував сили. Слово за слово, і розпочалася бійка. Тесть схопив зі столу ніж та вдарив.

Наразі раніше засуджений за розбій тесть затриманий та знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Опору правоохоронцям під час затримання він не чинив, в тому, що накоїв – зізнався. Міліція Макарівського району області порушила кримінальну справу за ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Затриманому загрожує до п’ятнадцяти років тюрми.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera