facebook  ДДСО

 
Новини
06-04-2011 18:07 | Переглядів: 214
На Бориспільщині викрили дачних крадіїв
За перші місяці 2011 року лише на Бориспільщині працівники міліції викрили п’ятьох крадіїв, які орудували на території дачних секторів. Усі п’ятеро здійснювали не пов’язані між собою злочини у різних місцях. Спільною для злодіїв була тільки жага до легкої наживи. Втім жадібність любителів швидкого заробітку їх і згубила. Крадіїв швидко вистежили і затримали правоохоронці.
06-04-2011 11:27 | Переглядів: 437
Під час проведення прямої телефонної лінії з керівником міліції столичного регіону на правоохоронців нарікали і висловлювали подяки
Нещодавно відбулася пряма телефонна лінія з начальником міліцейського главку Київщини генерал-лейтенантом міліції Костянтином Сапком. Кількагодинна робота тривала в досить напруженому режимі. Більше 20 кваліфікованих відповідей на наболілі запитання отримали жителі Київської області. В свою чергу чимало корисної інформації про роботу своїх підлеглих на місцях почув і Костянтин Васильович – від слів подяки до відвертих нарікань. Керівник обласної міліції пообіцяв людям в найкоротший термін усунути недоліки та розібратися за кожною окремою справою. Найгостріше під час спілкування постали питання щодо розкриття майнових злочинів, особливо дачних крадіжок. Також неабияку увагу телефонуючі звертали на погіршення в галузі незаконного обігу наркотиків, відносин в земельній сфері.
06-04-2011 10:43 | Переглядів: 775
До уваги жителів Києво-Святошинського району.
Управління ДАІ ГУМВС України в Київській області повідомляє, що для зручності мешканців Києво-Святошинського району, реєстраційно-екзаменаційне відділення змінило адресу.


Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera