facebook  ДДСО

 
Новини
05-05-2011 11:39 | Переглядів: 199

Керівник міліції столичної області приїхав до людей, щоб вирішити їх проблеми

Нещодавно жителі Миронівського та Яготинського районів столичної області мали змогу віч-на-віч поспілкуватися з керівником обласної міліції Костянтином Сапком та розповісти про наболіле. Щоб уникнути викривлення інформації про роботу місцевих правоохоронців та зосередити увагу на вирішенні проблем, з якими стикаються мешканці під час спілкування з працівниками органів внутрішніх справ, зустрічі проводилися в районних адміністраціях. На особистий прийом прийшло близько двадцяти громадян.

Переважна більшість скарг стосувалася зловживання владою, перевищення службових повноважень, неправомірності застосування працівниками міліції фізичної сили, затягування в розслідування кримінальних справ. Жодне звернення без розгляду не залишилося, частину питань було вирішено одразу на місці. За словами Костянтина Васильовича, кожна скарга на бездіяльність чи неправомірність дій міліціонера на сьогоднішній день знаходиться на його особистому контролі. За результатами перевірок заявникам буде надано конкретні відповіді.  

До кінця поточного року поспілкуватися на виїзному прийомі з керівником обласного міліцейського главку матиме змогу кожен бажаючий житель області. Окрім вивчення безпосередніх проблем місцевого населення та міліції, на меті у очільника обласної міліції також є налагодження взаємодії його підлеглих з представниками місцевої влади. Про заплановані виїзди в райони жителям буде повідомлено за допомогою місцевих засобів масової інформації.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera