facebook  ДДСО

 
Новини
05-05-2011 16:34 | Переглядів: 297

Міліціонери Київщини поздоровили колег-УБОЗівців

Сьогодні в головному управлінні київської обласної міліції відзначили двадцятиріччя з дня створення підрозділу, що покликаний викорінювати організовану злочинність, яка в наш час крокує в ногу з технічним прогресом і озброєна до зубів. 

Лише з початку року працівники управління боротьби з організованою злочинністю Київщини знешкодили сім організованих злочинних груп, серед яких і та, що налагодила постачання наркотиків в місця позбавлення волі. Також працівники спецпідрозділу «Сокіл» взяли участь у спецоперації із звільнення заручників. Під час виконання своїх безпосередніх обов’язків працівникам УБОЗу неодноразово доводилося виїздити за межі нашої країни.

За розкриття особливо тяжких та резонансних злочинів працівників підрозділу відзначили рядом відомчих нагород та присвоїли спеціальні звання. Начальник УБОЗу Київщини полковник міліції Едуард Свінціцький висловив своїм колегам щиру вдячність за те, що, незважаючи на щоденний ризик, вони борються зі злочинністю і перемагають. Також він побажав їм та їхнім сім’ям нескінченного терпіння, здоров’я та людського щастя.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera