facebook  ДДСО

 
Новини
06-05-2011 12:50 | Переглядів: 173

Міліціонери Київщини привітали ветеранів з Днем Перемоги

У переддень Великої Перемоги за традицією, яка вже склалась роками, представники Головного управління міліції Київщини від імені всіх міліціонерів області привітали ветеранів Великої Вітчизняної війни. Героїв, які мужньо і гідно закінчивши боротьбу з фашистськими загарбниками, вступилися в двобій зі злочинністю, на сьогоднішній день, на жаль, не так багато. Кожного фронтовика зі словами вдячності поздоровили з великим святом.

До 89-річного учасника бойових дій та колишнього заступника міністра УРСР і очільника обласної міліції генерал-лейтенанта міліції Івана Даниловича Бондаренка заступник начальника главку Григорій Розум разом із своїми колегами завітав додому.

«Свою службу розпочав у танкових військах, брав участь в кількох масштабних боях, де і отримав складне поранення руки. До лав правоохоронців потрапив 1942 року. Кар’єра міліціонера продовжувалася на Уралі та в різних куточках Української РСР», - згадує Іван Данилович. Справжній професіонал тринадцять років був на посаді заступника міністра внутрішніх справ УРСР, вісім – пробув начальником міліції Київщини неодноразово заохочувався правами Міністра внутрішніх справ УРСР та Президіума Верховної Ради УРСР і СРСР.

Своєму наставнику колеги вручили медаль головного управління І ступеню «За честь та службу», а також подарували ікону Св. Пантелеймона Цілителя. Зустріч не обійшлася без традиційних фронтових ста грамів з побажанням міцного здоров’я.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera