facebook  ДДСО

 
Новини
10-05-2011 15:47 | Переглядів: 213

На Київщині батько ледь не зарізав сина, бо той вступився за матір

В Білоцерківському районі столичної області п’яний батько двічі наніс удар ножем в живіт своєму 23-річному сину. На щастя, хлопець залишився живим. Лікарі говорять, що стан потерпілого стабільний. А от голові сімейства доведеться відсидіти за ґратами – відносно нього місцеві правоохоронці порушили кримінальну справу за ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. За законом чоловікові загрожує від п’яти до восьми років позбавлення волі. Наразі триває слідство.

Середньостатистична українська родина, проблеми якої розпочинаються з розпивання спиртних напоїв, на жаль, в нашому суспільстві не рідкість. До такої когорти сімей належать і наші герої. Батько трудиться на заводі, мати працює в магазині, син проживає окремо із співмешканкою. Все б нічого, якби не оковита. 

Зупинити батьківське свавілля під дією алкоголю практично неможливо. Неодноразово через бійки до правоохоронців зверталася його дружина. Цього разу не поталанило сину. Хлопець, знаючи, що батько добряче напідпитку, зайшов попередити його, щоб чоловік не чіпав матір. Те, що яйце вчить курку жити, батьку не сподобалось. Після словесної перепалки, він схопив зі столу ніж та накинувся на рідну дитину. Якщо б не матір, яка стала захищати своє чадо, ймовірніше за все, ця історія закінчилася більш трагічно.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera