facebook  ДДСО

 
Новини
13-05-2011 09:33 | Переглядів: 275

Головного лікаря однієї з медичних установ Київщини затримали за незаконне зберігання та розповсюдження психотропних і наркотичних речовин

Міжрайонна Фастівська прокуратура спільно з працівниками управління боротьби з незаконним обігом наркотиків під час планової перевірки однієї з лікарень Фастова на предмет дотримання ліцензійний умов зберігання психотропних речовин затримали головного лікаря за незаконне зберігання та розповсюдження психотропних і наркотичних препаратів.

У сейфі службового кабінету начальника лікарні правоохоронці виявили необліковані наркотичні засоби та психотропні речовини: п’ятдесят вісім ампул препарату «Морфину гідро хлориду», ампулу препарату «Омнопон», десять апмул «Трамадолу гідро хлориду», дев’яносто таблеток «Промедолу», сімдесят капсул «Трамадолу з-н». Упійманий на гарячому медик під час вилучення ліків, схопив одну з капсул і топтав її ногами, намагаючись знищити речові докази. Коли ж працівники міліції спробували відтягти лікаря від сейфу, чоловік укусив співробітника прокуратури. Всі речові докази вилучили, ліцензії на лікарські засоби керівник медичної не пред’явив. 

Після показань свідків з’ясувалося, що недобросовісний лікар зловживаючи службовим становищем незаконно зберігав психотропні та наркотичні речовини з метою їхнього подальшого збуту та продавав. Керівника медичного закладу затримали, відносно нього порушили кримінальну справу за ч.2 ст. 320 Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає штраф до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Наразі за даним фактом ведеться слідство.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області 


 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera