facebook  ДДСО

 
Новини
16-05-2011 10:19 | Переглядів: 179

Грабіжника розпізнали – він одягнувся в червоне

Днями до Білоцерківської міліції стали звертатися громадяни із заявами про те, що невідомий парубок грабує дітей поблизу учбових закладів - застосовуючи фізичну силу, відбирає мобільні телефони.

Так близько 12:50 год. біля гімназії № 1 молодик відібрав у семикласника телефон вартістю 1270 грн. Діти стояли поблизу школи розмовляли по мобільному телефону. До них підійшов невідомий парубок і попросив телефон, щоб відправити есемеску. Діти відмовили. Чолов’яга став погрожувати дітям ножем. Школярі перелякалися і віддали мобільний телефон. За кілька годин історія повторилася з учнем ЗОШ-9, який повертався додому.

За заявами батьків потерпілих дітей, було об’явлено орієнтування всім службам міліції: розшукувався юнак віком на вигляд 20-22 роки, на зріст 185-190 см, міцної статури і одягненого в светер червоного кольору. Всі ці прикмети давали змогу розпізнати злочинця серед перехожих: і високий і примітний.

Вже під вечір, працівниками підрозділу «Тайфун» Білоцерківського міськвідділу міліції в ході проведення оперативно-розшукових заходів грабіжника було затримано. Парубок, не ховаючись, і далі продовжував шукати собі жертв. Коли побачив працівників міліції, котрі прямували до нього, став тікати. За метрів тридцять його наздогнали, посадили до машини. Грабіжник, не пручаючись, став розповідати міліціонерам про свої «подвиги» і про те, що мобільні телефони він збував зразу ж після того як відбирав у дітей. З першим телефоном він направився на центральний ринок, де і продав якомусь перехожому. Другий, неподалік вулиці Курсової. Вже у відділку він став розповідати, що за три дні він відібрав близько 10-ти мобільних телефонів.

19-річний парубок вже знайомий працівникам міліції. Неодноразово його мати зверталась за допомогою до кримінальної міліції у справах дітей. Після смерті батька, син по відношенню до неї почав поводити себе зухвало і жорстоко, неодноразово лупцював її. На свій захист же хлопець говорить, що має розлади психіки. 

Наразі затриманому загрожує від чотирьох до шести років позбавлення волі. Ведеться слідство. 

Тетяна Гадомська, Білоцерківський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera