facebook  ДДСО

 
Новини
23-05-2011 11:49 | Переглядів: 171

Серед переможців міжнародного марафону «Зазим’я» вихованці дитячого будинку

В Броварському районі Київської області завершився третій міжнародний легкоатлетичний марафон «Зазим’я», в якому взяли участь спортсмени та аматори з 18 країн світу.

Окрім дорослих, до участі у святі були запрошені діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування і ті, що перебувають на обліку в органах внутрішніх справ. В число учасників забігів на різні дистанції увійшли бігуни з дитячого будинку «Надія», що в селі Мокрець Броварського району, дитячого соціально-реабілітаційного центру «Сонячне світло» та учні місцевих шкіл. Метою такої акції стало залучення молоді до здорового способу життя, попередження серед неповнолітніх.

Завзятий характер учасників та бажання перемогти закінчилось заохоченнями та подарунками. Восьмирічний вихованець дитячого будинку «Надія» Олексій Мельниченко переміг на дистанції 300 м. та отримав в подарунок велосипед, за ІІІ місце в забігу на 1 км. медаллю нагородили Романа Кальмова.

]

Від імені Міністерства внутрішніх справ учасники змагань отримали грамоти та дипломи, а також м’ячі, книжки і солодкі подарунки. На згадку організатори марафону також подарували футболки на номери учасників.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera