facebook  ДДСО

 
Новини
23-05-2011 12:44 | Переглядів: 178

З’ясувалися нові обставини щодо викрадення моторолерів в місті Біла Церква

В ході слідства, було з’ясовано обставини викрадення мопедів з контейнера 10.05.2011 р. Адміністрація ринку не несе відповідальності по даному факту. В доповнення до замітки, яка була опублікована 18.05.11 р. за назвою ««МОБІЛЬНИЙ» ЗЛОДІЙ або ЯК ІЗ КОНТЕЙНЕРІВ НА РИНКУ МОТОРОЛЕРИ ВКРАЛИ», повідомляємо, що контейнер знаходиться в периметрі ринку, але не є територією за яку відповідає адміністрація ринку.

Даний об’єкт (контейнер) має свого власника, який не заздалегідь не подбав про його охорону: немає сигналізації і не укладено угоду з охоронними фірмами . Таким чином, відповідальність за халатне відношення до збереження свого товару, несе сам власник контейнеру.

В ході слідства було з’ясовано, що злодій в ніч на 9.05.11р., пошкодивши замок в дверях контейнера, проник до приміщення і вивів (почергово) 3 мопеди. Наступної ночі на 10.05.11 р. крадій вивів із контейнера ще два мопеди. Спочатку він переховував їх за приміщенням автостанції, а потім перегнав їх у двір будинку по б-ру 1 Травня і приховав. Першого ж дня злодій збув 1-н мопед. 

Працівниками міліції встановлено та затримано злодія, а транспорт вилучено та повернуто власнику.

Наразі ведеться слідство на причетність даної особи до аналогічних злочинів, так як чолов’яга вже мав судимість за крадіжки.

Тетяна Гадомська, Білоцерківський МВ
ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera