facebook  ДДСО

 
Новини
26-05-2011 13:33 | Переглядів: 235

У Обухові на Київщині працівники управління боротьби з незаконним обігом наркотиків затримали успішного наркобізнесмена і горе-батька

У Обухові, що на Київщині працівники управління боротьби з незаконним обігом наркотиків на гарячому затримали 30-річного місцевого жителя коли той намагався продати чергову партію психотропних речовин. З квартири чоловіка вилучили 150 грамів амфетаміну та близько 50 грамів марихуани. Збутом наркотиків непрацюючий батько семирічної дитини займався протягом кількох років.

У полі зору міліції горе-бізнесмен опинився не вперше. Приблизно рік тому він уже притягався до відповідальності також через проблеми з наркотиками. Втім не зробивши жодних висновків, застереження правоохоронців безробітний голова родини напевно цинічно проігнорував і попався вдруге.

Наркобізнес у досвідченого продавця був добре налагоджений. Чоловік працював із обмеженою кількістю клієнтів і використовував близько десятка мобільних телефонів із різними операторами зв’язку. Номери абонентів постійно змінював. Втім після отримання оперативної інформації та зібрання доказів законопорушника вистежили правоохоронці. Зі слів самого затриманого за одноразовий збут зілля він мав намір заробити близько 50 000 гривень.

Під час затримання підозрюваного, його малолітній син знаходився дома. Посміхаючись міліціонерам дитина нічого не розуміючи гралася з домашнім улюбленцем таксою, в той час коли у батька вилучали амфетамін. Наразі всі речові докази вилучили, відносно чоловіка порушили кримінальну справу за ст. 307 Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає від 5 до 10 років позбавлення волі. За заробіток, який повільно вбиває і калічить людей, затриманий має всі шанси не побачити як зростатиме його син і ким він стане, коли подорослішає і змужніє.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області




Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera