facebook  ДДСО

 
Новини
26-05-2011 15:18 | Переглядів: 172

Батьки, вбережіть дітей від злочинців у під’їзді

Днями в одній з багатоповерхівок міста Ірпінь, що на Київщині, від рук неповнолітнього зловмисника постраждала 10-річна дівчинка.

По обіді, повертаючись з магазину, дівчинка зайшла у під’їзд. Разом з нею до ліфту зайшов незнайомий хлопець:
- Тобі куди? - запитав він школярку.
- На третій натисніть, будь ласка, - відповіла дівчинка з батоном у руках.
- Слухай, мала, я дуже поспішаю, то спочатку я на дев’ятий піднімуся, а потім спустишся.
Ліфт відрахував всі поверхи до останнього і зупинився. Тільки двері відчинилися, незнайомець виштовхнув дівча, дістав з сумки залізний прут і вдарив.

Школярці пощастило – вона встигла відхилитися від смертельного удару в скроню. Нелюд зачепив їй лише вухо. Дівчина почала голосно кричати. Це злякало парубка і йому довелося тікати через дах.
Втікаючи, зловмисник загубив сумку. Коли на місце злочину прибула міліція, в сумці виявили карту, маску та іграшковий пістолет. За три доби копіткої роботи 16-річного нападника затримали в столиці. Як з’ясувалося, на момент скоєння злочину він знаходився на підписці про невиїзд за скоєння в Києві крадіжки з автомобіля.

На запитання, навіщо він вчинив напад, ще й на дитину, хлопець зухвало відповів: «Щоб відібрати ключі від квартири і обібрати її». Малолітнього не лякало навіть те, що вдома могли бути батьки. Такий хід подій він також продумав, тому й прихопив з собою маску та несправжній пістолет.
На даний час зловмисник знаходиться під вартою. Перевіряється його причетність до подібних злочинів, скоєних на території столиці та області. Подальшу долю хлопця вирішить суд.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera