facebook  ДДСО

 
Новини
04-05-2011 14:15 | Переглядів: 226
На Київщині чоловік убив дружину і вкоротив собі віку
На Київщині травневі свята закінчилися загибеллю подружжя. Трагедія сталася у Старих Петрівцях. 63-річний чоловік забив свою дружину до смерті, після чого скрив собі вени на руках і повісився в кухні власного будинку. 4-річний син загиблих залишився сиротою, хлопчика забрали родичі.
04-05-2011 12:10 | Переглядів: 944
За вигул собак без повідка та намордника господарів притягуватимуть до адміністративної та кримінальної відповідальності.
Керівництво Броварського міськвідділу міліції вкрай стурбоване тим, що у місцях для відпочинку людей, зокрема парках і скверах, де зазвичай проводять час сім’ї з маленькими дітьми, власники небезпечних порід собак вигулюють своїх улюбленців без повідка та намордника.
04-05-2011 10:08 | Переглядів: 215
На Київщині співробітник ДАІ врятував життя пенсіонерам
На Київщині в селищі Велика Снітинка Фастівського району співробітник ДАІ врятував життя пенсіонерам. Старенькі захворіли на грип, по допомогу звернулися до сусіда міліціонера. 35-річний Костянтин Кисиленко відвіз літнє подружжя до місцевої медичної амбулаторії. Втім наступного дня 76-річний Володимир Григорович та 71-річна Надія Сергіївна не виходили з дому і на телефонні дзвінки не відповідали. Запідозривши недобре, працівник міліції зателефонував доньці пенсіонерів, і коли та повідомила, що розмовляла з батьками ввечері й знає лише те, що вони почувалися зле, пішов до будинку подружжя.


Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera