facebook  ДДСО

 
Новини
15-06-2011 12:20 | Переглядів: 185

На Київщині через ревнощі колишній в’язень зарізав свого товариша

В місті Бориспіль Київської області колишній в’язень зарізав 49-річного суперника. Чоловік наніс п’ять ножових поранень своєму товаришу через жінку. За словами лікарів, колото-різана рана в область серця для потерпілого стала фатальною.

В грудні минулого року 30-річний Андрій вийшов з місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєний чотири роки тому розбій. На шлях виправлення не став. Сенсом життя стали гуляння та пияцтво. Коли ж чоловік зустрів Ганну, старшу від нього на сім років, заміжню та матір двох дітей, п’яний кумар почав замінюватися на хвилини щастя. 

Коханці ховалися від чужих очей у квартирі товариша. Та одного дня романтичний настрій Андрія змінився на звірячий інстинкт. Під час застілля чоловік дізнався, що на Ганну задивляється і не тільки… той самий друг, який люб’язно надає своє житло для їхніх любовних втіх. Не вагаючись ревнивець схопив ніж зі столу…

На сьогоднішній день Андрій знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Проти нього порушено кримінальну справу. За вбивство людини чоловікові загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera