facebook  ДДСО

 
Новини
20-06-2011 16:39 | Переглядів: 185

Під Києвом зловмисники в масках напали на АЗС та винесли з каси більше 11 тисяч гривень

Сьогодні близько 4 години ранку на АЗС, що знаходиться на окружній автодорозі в місті Бровари, четверо зловмисників в масках вчинили розбійний напад та викрали з сейфу більше 11 тисяч гривень.

На момент скоєння злочину в приміщенні АЗС знаходилися п’ятеро працівників. Погрожуючи пристроєм, схожим на пістолет, сокирою, бейсбольною битою та електрошокером зловмисники змусили касирів та операторів лягти на підлогу. Охоронця, який намагався нейтралізувати розбійників, також повалили. Під примусом один з операторів відкрив сейф, звідки люди в масках забрали гроші. Після цього вони зникли в невідомому напрямку на автомобілі, схожому на «Деу-Ланос».

За словами правоохоронців прикрої події можна було б уникнути, якби керівництво заправочної станції вчасно потурбувалося про оснащення відповідними заходами безпеки. На даний час міліціонери продовжують оперативно-розшукові заходи зі встановлення осіб, причетних до вказаного злочину. Порушено кримінальну справу за ч.3 ст. 187 Кримінального кодексу України – розбій. На зловмисників чекає до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera