facebook  ДДСО

 
Новини
21-06-2011 13:22 | Переглядів: 217

Я був морально не готовий її зарізати, тому забивав ногами…

Під мостом в обвідному каналі Київського водосховища, що поблизу села Лебедівка Вишгородського району Київщини, школяр помітив тіло людини. Злякавшись, хлопчик одразу побіг до сусіда, щоб викликати міліцію. Те, що побачили правоохоронці, прибувши на місце, приголомшило.

Оголене тіло жінки зачепилося за каміння під опорою мосту і за жахливим збігом обставин не попливло за течією до Київського водосховища. Різана рана шиї, численні гематоми обличчя й спини, уламок деревини в роті - все це говорило про те, що покійну жорстоко позбавили життя. Майже одразу з’ясувалося, що потерпіла немісцева. Саме це ускладнило розкриття злочину.

За словами начальника Вишгородського райвідділу міліції Леоніда Паланичка, в ході копіткої слідчо-розшукової роботи міліціонери з’ясували особу загиблої. 39-річна киянка - адміністратор салону краси – вже знаходилася у розшуку. Напередодні її батько звернувся із офіційною заявою до правоохоронних органів про зникнення доньки.

Підозрюваних у вбивстві та, як стало відомо після судово-медичної експертизи, зґвалтуванні затримали за шість днів в столиці. Ними виявилися хлопці 20-ти та 22-х років, один з яких житель Києва, інший – з Одещини. Обидва працювали на сезонних роботах – утеплювали фасади будинків. Під час затримання молодики поводили себе аж надто зухвало. Подія кількаденної давнини нікого не бентежила: хтось спав, хтось розважався з дівчатами та розпивав спиртне.

Як з’ясувалося, напередодні трагедії молодики познайомилися з Інгою на одній з вулиць столиці, після цього новоспечена компанія вирішила відпочили. Вони зупинили таксі і поїхали за місто. Прибувши в Лебедівку, трійця закупила всі необхідні для відпочинку харчі, в тому числі горілку і пиво, та відправилася в пошуках нелюдного місця. Зупинитися вирішили неподалік - на березі каналу під мостом. Спочатку все було добре: горілка, життєві розмови. Коли ж хлопці забажали більш романтичних тем, у відповідь почули відмову.
Ґвалтували нову знайому по черзі. Щоб не кричала - били. Коли ж своїми проханнями жінка зовсім їх «дістала», засунули в рот дерев’яну палицю. Про те, як вбити, цинічно вирішували під час перекуру. Розбивши пляшку з-під горілки об каміння, склом перерізали горло. «Спочатку я був морально не готовий її зарізати, тому забивав ногами… Потім ми сіли і вирішили, що треба з цим закінчувати…» - спокійно розповідав один із затриманих. Мертву жінку хлопці перетягли через опору мосту та викинули в воду.

На сьогоднішній день нелюди заарештовані, у скоєнні злочину зізналися. Міліція Вишгородського району порушила кримінальну справу за ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Затриманим загрожує довічне позбавлення волі.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera