facebook  ДДСО

 
Новини
21-06-2011 15:43 | Переглядів: 202

На Київщині 50-річний син задушив матір-пенсіонерку

Говорять, що дорослі залишаються дітьми назавжди. Хтось з цим погодиться, хтось посперечається. Але те, що відбиток дитинства зі своїми найяскравішими споминами не полишає кожного з нас до самої старості, факт безперечний.

Як, завмираючи, малолітній Іван ховався під ліжком від матері, яка відчайдушно, за найменшу провину била його шваброю; як трохи подорослішавши, терпів її постійні приниження, він буде пам’ятати завжди. Навіть коли закохався по-справжньому, одружився на Олені і в них народився первісток – все рівно догодити рідній ненці не міг. Згодом дружина, забравши сина, кинула чоловіка через свекрушину прискіпливість… Останню крапку цієї сімейної драми поставили нещодавно…

В місті Бориспіль Київської області 50-річний чоловік задушив свою матір-пенсіонерку та пішов з повинною до міліції. Напередодні трагедії між родичами відбулася сварка. Розлючений син крикнув: «Будеш діставати - придушу!». Жінка заспокоїтись не могла і продовжувала сипати прокльонами синові вслід. Він підбіг, схопив матір за горло і почав її трясти. Отямившись, відпустив та пішов на город, навіть гадки не маючи, що накоїв. Повернувшись, побачив, що жінка мертва.

За словами колег, Іван зразковий робітник, має низку почесних грамот, добрий, відповідальний, а от в особистому житті не склалося…
За даним фактом бориспільська міліція порушила кримінальну справу за ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. За законом чоловікові загрожує від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Слідчі дії тривають. Подальшу долю чоловіка вирішить суд.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera