facebook  ДДСО

 
Новини
24-06-2011 11:31 | Переглядів: 168

Міліціонерів Київщини привітали з державним святом

Сьогодні в приміщенні головного управління міліції Київщини відбулися урочисті заходи з нагоди державного свята Дня конституції. Від імені всіх членів колегії та від себе особисто всіх присутніх привітав начальник главку генерал-лейтенант міліції Костянтин Сапко. Він наголосив, що Основний Закон є визначальним чинником забезпечення державного суверенітету України, консолідації суспільства, створення належних умов для самореалізації особистості.

Звертаючись до правоохоронців, Костянтин Васильович запевнив, що виконуючи всі положення Основного Закону, слугуючи виключно інтересам народу, ми зможемо утвердити європейські соціальні, економічні та політичні стандарти в нашому суспільстві.

Також під час урочистостей працівникам міліції області вручили відомчі нагороди, відзнаки облдержадміністрації та обласної ради. З нагоди державного свята міліціонерам були присвоєні чергові звання. Насамкінець головний міліціонер Київщини побажав своїм колегам мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону нашої Вітчизни – народовладдя, гуманізму та законності під високим захистом Конституції України.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera