facebook  ДДСО

 
Новини
25-06-2011 14:17 | Переглядів: 261

У Вишневому, що на Київщині серед білого дня шахрайка «розвела» на 5000 гривень маму з немовлям

22-річна жителька міста Вишневе гуляла з немовлям у візочку, аж раптом до молодої мами підійшла жінка літнього віку і приголомшила. Незнайомка дивлячись у очі дівчини переконливо сказала, що бачить як за нею іде смерть. Утім після страшної новини дивна жінка поспішила запевнити, що може відвести лихо і попередити трагедію. Для цього юна матір повинна зняти зі своєї розрахункової картки всю суму грошей, яка там знаходиться і віддати її незнайомці. Турботлива жінка пояснила, що це необхібно для того, щоб прочитати над грошима молитву. Інакше, їх витратять на похорон молодої мами.

Не довго думаючи дівчина пішла до найближчої банківської установи і зняла все, що було на її картці – 5000 гривень. А повернувшись, помітила, що поруч із незнайомкою стоїть ще одна молода жінка та осипає її компліментами, щедро дякуючи за допомогу, вирішення всіх сімейних проблем і врятоване життя. Без вагань молода мама віддала гроші незнайомці. Пізніше вона зізналася правоохоронцям, що відчувала – її обдурять, утім пояснити свого вчинку так і не змогла. Незнайомка ж, сказавши, що повернеться за кілька хвилин, зникла разом із грошима і своєю співрозмовницею. 

Усвідомивши все, що сталося, молода мама того ж дня звернулася до міліції. Втім детально описати шахрайку і її співрозмовницю, дівчина не змогла. Єдине, що добре запам’ятала потерпіла – незнайомка була літнього віку та із занедбаними зубами, спільниця виглядала молодше. Наразі по даному факту проводиться перевірка. Вирішується питання щодо порушення кримінальної справи за ст. 190 Кримінального кодексу України (шахрайство).

Марія Синельникова, ВЗГ ГУ МВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera