facebook  ДДСО

 
Новини
29-06-2011 11:28 | Переглядів: 263

Під Києвом знову пограбували АЗС: здобиччю чоловіків в масках стали 120 тисяч гривень

Сьогодні о третій годині ночі в смт. Немішаєво Бородянського району, що на Київщині, двоє в масках пограбували АЗС «Веста». Зловмисники зникли в невідомому напрямку разом із сейфом, в якому була вся виручка за вихідні дні - більше 120 тисяч гривень.

На момент скоєння нападу в приміщенні автозаправки знаходилися касир і оператор, які, порушуючи всі можливі інструкції з безпеки, відчинили двері та палили. Чоловіки не встигли отямитися, як отримали удари в ніс та висок і, виконуючи вимогу злодіїв, змушені були лягти на підлогу. Без жодних перешкод невідомі в масках винесли сейф.

За словами начальника міліції Київської області генерал-лейтенанта міліції Костянтина Сапка, правоохоронці докладуть всіх необхідних зусиль, щоб з’ясувати особи грабіжників та затримати їх. Однак цієї неприємної для власників АЗС ситуації можна було уникнути. Як з’ясувалося, ані охорони, ані відеоспостереження, ані працюючої тривожної кнопки обладнано на заправці не було. Загалом з початку року на подібні об’єкти було скоєно чотири напади. Жодна з АЗС не була оснащена відповідним технічним укріпленням.
 

Наразі за фактом скоєного злочину міліція Бородянського району порушила кримінальну справу за ч.3 ст. 186 Кримінального кодексу України. Грабіжникам загрожує до восьми років позбавлення волі.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera