facebook  ДДСО

 
Новини
30-06-2011 09:58 | Переглядів: 352

У селі Мала Березанка, що на Київщині священнослужитель укоротив собі віку повісившись біля входу до храму на шнурках власних кросівок

Близько двадцять першої години місцеві мешканці села Мала Березанка Згурівського району проходячи повз церкву, побачили священика повішеним біля входу до храму на шнурках від власних кросівок.

За попередніми даними експертів, слідів насильницької смерті на тілі 54-літнього загиблого не виявили. Труп чоловіка направили до Переяслав-Хмельницької Центральної лікарні для проведення судово-медичної експертизи. Наразі обставини і причини трагедії з’ясовуються, за фактом смерті священика проводиться перевірка.

Зі слів односельчан відомо, що загиблий родом із Миколаївщини, священнослужителем в Українській Православній Церкві Київського Патріархату в Малій Березанці працював із 1999 року. Чоловік не був одруженим та не мав дітей. Крім того, священик жив відлюдником і дружніх стосунків ні з ким із місцевих жителів не підтримував. З невідомих причин після травневих свят служби у церкві майже не проводилися. Страшна новина про самогубство священнослужителя шокувала всіх селян.


Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera