facebook  ДДСО

 
Новини
05-07-2011 12:02 | Переглядів: 201

У Ходосіївці, що на Київщині будівництво дачі для одного із заробітчан закінчилося смертю

Житель села Лісники Київської області зателефонувавши до міліції повідомив, що виявив труп на своїй дачі у Ходосіївці. Напередодні на ділянці працювали двоє заробітчан, один із яких і розповів власнику, що з напарником сталося нещастя. Втім, що саме призвело до смерті колеги будівельник пояснити не зміг.

На місці події правоохоронці знайшли горе-напарника. 53-річний чоловік майже нічого не пам’ятав та поводився дивно. З’ясувалося, що робітники у великій кількості вживали спиртні напої після чого життя одного з них обірвалося від колото-різаних ножових ран. 57-річний потерпілий помер на місці. Знаряддя вбивства зі слідами крові та відбитками пальців також швидко знайшлося. А через деякий час прийшовши до тями будівельник зізнався в убивстві колеги. Втім причину скоєного чоловік так і зміг пригадати, зсилаючись на сильне алкогольне сп’яніння.

Всі речові докази з місця події вилучили та направили на експертизу. Підозрюваного в убивстві колеги будівельника затримали. Відносно нього порушили кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі. Зі слів правоохоронців, він був раніше засуджений за хуліганство та крадіжки. Наразі даному факту вбивства проводиться перевірка, з’ясовуються всі обставини трагедії.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera