facebook  ДДСО

 
Новини
06-07-2011 11:03 | Переглядів: 209

У Броварському районі, що на Київщині, будівельник за несплачений борг підрізав свого сусіда

На Київщині 32-річний захмелілий броварчанин підрізав 45-річного сусіда. З'ясувалося, що таким чином між собою з'ясовували стосунки сусіди.

Оскільки чоловіки працюють разом в одній будівельній бригаді, то зачасти після роботи вони ставили на стіл пляшку оковитої і проводили задушевні бесіди про заробітки. 

Та цього вечора сусіди «зчепилися» з-за грошей, які 45-річний позичальник давно неповертає. Згодом сварка переросла в бійку - 32-річний чоловік сватив кухонний ніж і встромив боржнику в ліве плече. А той в свою чергу нечекаючи наступного удару завдав своєму кривднику пару ударів по голові. Після чого потерпілий викликав швидку та міліцію.

Наразі відносно горе-нападника за умисне легке тілесне ушкодження (ч.1 ст.125 Кримінального Кодексу України) чекає покарання у вигляді штрафа до пятдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Тож з якими би ви сусідами не жили, які б стосунки з ними не будували, пам'ятайте, що через якийсь час усе це стане частиною історії, вашою спільною «біографією». 

Юлія Барабаш, Броварський МВ (з обслуговування міста Бровари та Броварського району) ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera