facebook  ДДСО

 
Новини
11-07-2011 10:47 | Переглядів: 333

Замість звичного протоколу - шокуючий відеосюжет.

Основним завданням Державтоінспекції є профілактика порушень Правил дорожнього руху. В своїй повсякденній діяльності Державтоінспекція Київщини застосовує різні методи і форми роботи, направлені на дотримання водіями ПДР та зниження аварійності на автошляхах області.

Профілактична бесіда та перегляд відеосожетів про наслідки дорожньо-транспортних пригод замість звичного протоколу за порушення Правил дорожнього руху - одна з форм профілактичної роботи ДАІ Київщини. 

Водіїв-правопорушників, які допустили незначні порушення ПДР та їх пасажирів інспектори ДАІ запрошують пройти до спеціально обладнаного мікроавтобусу ДАІ з необхідною відеоапаратурою, де вони можуть переглянути шокуючі кадри з місць скоєння дорожніх пригод з реальними наслідками від аварій та якому ризику піддаються їх життя через недотримання норм елементарної поведінки на дорозі. 
Слід зазначити, що порушники на початку профілактичної бесіди налаштовані вкрай скептично. Проте після перегляду фільму люди вже по іншому дивляться на безпеку дорожнього руху і замислюються про цінність свого життя та інших. і обіцяють інспекторам, що намагатимуться більше не порушувати.

Працівники ДАІ у свою чергу сподіваються, що документальна картинка подіє на учасників дорожнього руху, і вони перестануть порушувати Правила дорожнього руху, хоча б заради себе і своїх близьких.

УДАІ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera