facebook  ДДСО

 
Новини
15-07-2011 11:41 | Переглядів: 355

На Київщині співробітники ДАІ зупинили пожежу і врятували священика

Патрулюючи територію Києво-Святошинського району між Вітою-Поштовою та Бояркою співробітники ДАІ помітили клуби диму зі сторони лісу. Підїхавши ближче міліціонери побачили палаючу будівлю і людей, які просили про допомогу. Ними виявилися жителі дачного кооперативу «Райдуга». З’ясувалося, що з невідомих причин загорілася сторожка, котра на монет загорання була порожньою.

Зі слів заступника голови правління кооперативу Володимира Васильцова, вогонь поширювався дуже швидко і міг перекинутися на сусідні будинки та припарковані автомобілі. Працівники ДАІ миттєво викликали пожежників, прибрали на безпечну відстань залишені під палаючою сторожкою машини і подбали про переміщення людей подалі від вогню та відключення електроенергії для того щоб ніхто не постраждав. Після чого чекали приїзду пожежної бригади на місці події. Останні, на щастя, не забарилися і швидко впоралися з вогнем. 

Мешканці кооперативу висловили даішникам сердечну вдячність за допомогу і небайдужість. Якби не їхні оперативні та злагоджені дії чимала кількість дачників мала всі шанси залишитися без свого майна або ж зазнати великих матеріальних і моральних збитків.

До речі, це не перший випадок порятунку під час патрулювання для співробітників взводу УДАІ в Київській області, 41-річного капітана міліції Сергія Омельченка та 34-річного лейтенанта Володимира Атаманюка. Нещодавно вони врятували священнослужителя, якого неподалік села Білогородка підрізав мотоцикліст. Через сильну зливу священик не впорався з керуванням автомобіля і злетів у кювет. Машина Батюшки перекинулася, а винуватець ДТП покинув місце пригоди навіть не зупинившись. Олександр та Володимир допомогли постраждалому та поставили автівку на колеса. Згодом священик розшукав своїх рятівників і не міг дібрати слів щоб їм подякувати. Керівництво також відмітило заслуги та професіоналізм своїх підлеглих. Добросовісних даішників нагородили орденом за відзнаку служби 1-го ступеню.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera