facebook  ДДСО

 
Новини
21-07-2011 14:17 | Переглядів: 293

У Дніпрі на Київщині виявили два людських тіла

Вісімнадцятого липня, у Бориспільському районі Київщини, неподалік першого шлюзу Дніпра знайшли тіло 30-річного чоловіка. При первинному огляді тіла тілесних ушкоджень, які б спричинили смерть потерпілого експерти не виявили. Тіло загиблого направили до судово-медичної експертизи.

Можливі причини смерті утопленика міліціонери з’ясували у місцевих рибалок. За їхніми словами, трагедія могла статися в результаті зіткнення двох плавучих засобів, однин із яких затонув. Для перевірки цієї інформації залучили водолазів, які наразі обстежують дно акваторії.

За кілька кілометрів від можливого зіткнення, двадцятого липня в районі третього шлюзу знайшли тіло 30-річної жінки. Як з’ясувалося, потерпіла знаходилась у човні котрий затонув.

Наразі із тілами потопельників проводять судово-медичні експертизи для офіційного заключення про причини їхньої смерті. Міліцією Бориспільського району порушено кримінальні справи за ст. 291 (порушення чинних на транспорті правил) та за ст. 135 (залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України. Також проводяться заходи щодо встановлення іншого плавзасобу та його кермувальників.

 ВЗГ ГУМВС України в Київській області 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera