facebook  ДДСО

 
Новини
25-07-2011 12:14 | Переглядів: 334

На Київщині місцевий мешканець до смерті забив свою знайому, а труп заховав у громадській вбиральні

Вийшовши з нічного клубу компанія молодих людей, жителів села Сухоліси, що на Київщині вирішила продовжити відпочинок на березі озера. Одній із дівчат стало зле і юна леді вирішила піти додому раніше. Слідом за нею вирушив і 23-річний молодий чоловік. Молодик мешкав на одній вулиці з дівчиною, тому наздогнавши 19-річну сусідку на велосипеді запропонував підвести додому.

Погодившись на пропозицію знайомого, дівчина зайшла до громадської вбиральні, сусіда ж попросила зачекати надворі. Через деякий час повернулась, втім забула застебнути ґудзик на брюках. На зауваження друга дівчина відреагувала злісно, принизивши його чоловічу гідність. Між молодими людьми спалахнула сварка під час якої хлопець отримав удар в пах.

За приниження молодик жорстоко помстився. Побачивши, що кривдниця намагається сховатися від нього в тій же в вбиральні, розлютився не на жарт. Наздогнавши сусідку почав наносити їй удари руками та ногами по різним частинам тіла. Після чого схопивши дошку, яку знайшов неподалік наніс кривдниці численні удари по голові. Від несумісних із життям травм дівчина померла на місці. 

Побачивши, що накоїв, чоловік намагався заховати труп своєї жертви в отвір вигрібної ями туалету. Сам же зник у невідомому напрямку. Із розбитою головою і фактично без обличчя загиблу знайшли відвідувачі та викликали міліцію.

Підозрюваного затримали вдома. Молодий чоловік зізнався в убивстві односельчанки. Співробітникам міліції він розповів, що його вчинком на момент скоєння злочину керувала образа. Напевно тепер у юнака буде вдосталь часу для того, щоб навчитися керувати своїми емоціями. Відносно нього порушили за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera