facebook  ДДСО

 
Новини
25-07-2011 13:04 | Переглядів: 340

ЛІТНЯ ПОРА – КОСИТИ І СУШИТИ

 На Київщині 37-річна броварчанка за покликанням виявилася справжнім агрономом. На власній клумбі посеред чарівних квітів жінка виростила 132 рослини снотворного маку.

Міліціонерам, які виявили та зафіксували порушення закону здивована броварчанка пояснила, що вирощувала мак «на вареники» й про кримінальне підґрунтя своїх дій навіть не здогадувалася.

Справді, загальновідомо, що здавна в Україні традиційно вирощували мак, який входив до складу безлічі смачних страв. Але реалії сьогодення такі, що нерідко цей мак стає спокусою для хворих на наркоманію, а для інших підприємливих ділків – джерелом збагачення.

 Одні шукають сировину для «чергової дози», а інші – готові її запропонувати. Зазвичай – за винагороду. І ні ті, ні другі не замислюються, що чинять протиправні дії та підпадають під адміністративну й кримінальну відповідальність згідно чинного законодавства.  

 

Однак, незнання законів не звільняє від юридичної відповідальності. Нині проти господині працівники міліції порушили кримінальну справу за ч.1 ст.310 Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає покарання штрафом, або арештом на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 3 років.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera