facebook  ДДСО

 
Новини
28-07-2011 09:09 | Переглядів: 286

На Київщині затримали партнерське подружжя сутенерів

Співробітники управління боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми ГУМВС України в Київській області у Обухівському районі Київщини затримали злочинну групу, яка тривалий час займалася сутенерством. Очолювали угрупування 27-річна уродженка Донеччини, яка до теперішнього часу і моменту затримання проживала у Києві та її співмешканець.

Партнерське подружжя безпосередньо здійснювало набір повій, яким розповідали про умови праці та системи штрафування, підшукували дівчатам клієнтів та контролювали надання секс-послуг та їхню вартість, виплачували найманим робітницям заробітну плату та розподіляли між учасниками групи кошти. Ескортні послуги «нічні метелики» надавали в одному з приватних готелів у селі Підгірці. Співробітники комплексу виступали посібниками злочинного угрупування. Серед них були адміністратори готелю, ресторану і банщики, які повідомляли господарів про бажаючих отримати насолоду від кохання за гроші. За кожне повідомлення вони отримували по 50 гривень.

На момент реалізації на злочинну групу працювало п’ять повій, троє із них постійно мешкали у готелі. Ескортні послуги жриці кохання надавали як у самому закладі, так і в інших, розташованих поблизу. Також дівчину можна було замовити і за мобільним телефоном власниці. Вартість секс-послуги становила 1000 гривень за годину, втім повія отримувала лише половину від усієї суми, інші 50% забирали організатори.

Як розповіли самі дівчата системи штрафів були дуже жорсткими. За найменшу провину або помилку примусово платили по 100-200 $ США. Крім того всіх змушували купувати дорогий брендовий одяг у борг, а потім самостійно його виплачувати. У тих, хто відмовлявся віддавати гроші їх вираховували із зарплати. Покинути свою «золоту клітку» без дозволу організаторів працівниці також не могли. За це сутенерам потрібно було залишити чималий завдаток, утім його ніколи не повертали.

Наразі всіх організаторів злочиної групи затиримали. На даний час досудове слідство по даній справі закінчено. Затримані свою провину визнали. Кримінальну справу направили для подальшого розгляду до Обухівського районного суду Київської області. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років.

Марія Синельникова, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera