facebook  ДДСО

 
Новини
29-07-2011 14:36 | Переглядів: 452

Співробітники кадрового забезпечення ГУМВС України в Київській області відзначають День служби

Сьогодні професійне свято відзначають працівники Управління кадрового забезпечення. Їхня робота чи не найважливіша у Головному Управлінні. Адже саме вони оформляють на роботу майбутніх міліціонерів та перевіряють їхню працездатність. Організовують професійну підготовку людей у погонах: теоретичну – на знання обов’язків і законів та спеціальну – біг, стрільбу, рукопашний бій та надання першої медичної допомоги у екстремальних умовах.

Працюють в управлінні й практичні психологи. Проводять з особовим складом спеціальні тести для того, щоб не допустити непередбачуваних ситуацій при поводженні зі зброєю на робочих місцях та контролювати адекватність, психологічний і моральний стан співробітників міліції, що надзвичайно важливо у їхній роботі.

Порядок на робочих місцях і посадові порушення перевіряє інспекція з особового складу. Соціальну допомогу і підтримку співробітникам МВС та ветеранам міліції надають працівники Відділу соціально-гуманітарної роботи. Організаційно-штатний Відділ відповідає за всі штатні зміни, структуру та комплектацію особового складу. До речі, навіть нагороди, відзнаки та догани служителям порядку також виписує Відділ кадрового забезпечення.

Із професійним святом кадровиків привітав заступник начальника Головного Управління, полковник міліції Григорій Розум. Співробітникам управління Григорій Миколайович від щирого серця побажав міцного здоров’я, успіхів у роботі та тільки достойних, гідних міліцейської честі кадрів, які підніматимуть імідж міліції в очах людей та ніколи його не спаплюжать.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera