facebook  ДДСО

 
Новини
08-07-2011 18:23 | Переглядів: 292
Повідомлення!
Сьогодні до міліції Сквирського РВ ГУ МВС України в Київській області надійшла заява від народного депутата з фракції «БЮТ-Батьківщина» Євгена Суслова щодо погроз на адресу його родини. Наразі міліція проводить перевірку за фактом заяви, результати якої будуть спрямовані для прийняття рішення до органів прокуратури.
08-07-2011 14:25 | Переглядів: 283
У Броварах комунальне підприємство нажилося на жителях міста на загальну суму 1 106 458 гривень
Одне з комунальних підприємств Броварів більше року наживалося на жителях міста. За даними Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю співробітники даної установи грубо зловживали своїм службовим становищем.
08-07-2011 09:34 | Переглядів: 336
Дитячий міліціонер
В органах внутрішніх справ начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей Броварського міськвідділу Олена Косенко уже шістнадцять років. Щоранку вона мобілізує своїх підлеглих до роботи, співпрацює з організаціями та установами, що опікуються неповнолітніми. За працівниками ВКМСД закріплені дитячий будинок «Надія» та соціально-реабілітаційний центр «Любисток». Працівники міліції завжди відвідують своїх маленьких друзів, проводять з ними профілактичні розмови, привозять подарунки.


Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera