facebook  ДДСО

 
Новини
09-08-2011 10:22 | Переглядів: 351

До Броварського міського відділу повертаються дружинники

Всі ми пам’ятаємо колишню роботу дружинників. Людей, які небайдуже ставились до рідного краю та населення міста, завжди допомагали працівникам міліції у буденному круговороті та боротьбі зі злочинністю. Раніше дружинники стояли на варті поряд з працівниками міліції. Вони були наділені майже такими ж повноваженнями, як і захисники закону. Народні дружини були «лівою рукою» наших захисників – працівників міліції.

Бути на варті правопорядку вдається не кожному. Адже це повинна бути людина з почуттям відповідальності за свою країну, чесною та добросовісною, людина – яка здатна захистити невинного не тільки словом, а й у законному розумінні.

Так, на сьогодні на території міста Бровари та Броварського району діють дев’ять громадських формувань з охорони громадського порядку та державного кордону. Можна їх впізнати за характерними пов’язками «охорона громадського порядку» на руках. До даних «миротворців» для належного та швидкого реагування громадяни завжди можуть звернутися із повідомленням про злочин що вчинений чи перебуває на стадії готування.

Члени громадських формувань тісно взаємодіють з працівниками Броварського міськвідділу, отримують відповідні орієнтування про злочини чи особу-злочинця.

За даними Руслана Хартановича, начальника міліції громадської безпеки Броварського міськвідділу, з початку 2011 року дружинники здійснили 33 патрулювання, у ході яких було розкрито 1 злочин, задокументовано понад 30 правопорушень та виявлено 4 викрадених мобільних телефона.

Щоб подолати злочинність чи зменшити її кількість, необов’язково бути з вищою юридичною освітою, працівником міліції. Необхідно володіти однією із найважливіших рис – небайдужістю! Небайдужість до своїх батьків, дітей, знайомих, колег та до свого міста! Злочинця можна зупинити не лише фізичною силою, а й силою духу. Не потрібно мовчати!

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera