facebook  ДДСО

 
Новини
10-08-2011 14:07 | Переглядів: 350

На Київщині міліціонери затримали чоловіка, який жорстоко вбив 81-річну пенсіонерку через гроші

В Таращанському районі на Київщині сталося жорстоке вбивство 81-річної одинокої пенсіонерки. Тіло жінки виявила працівник відділення поштового зв’язку, яка прибула, щоб вручити бабусі чергову пенсію.

На місце одразу прибула міліція. Колото-різані рани шиї та грудної клітини не залишили бідолашній жодного шансу на життя. Після спілкування з сусідами правоохоронцям стало відомо, що потерпіла завжди носила на поясі біля тіла паспорт, чорнобильське та пенсійне посвідчення, а також гроші на суму близько десяти тисяч гривень. Під час огляду тіла ані документів, ані грошей виявлено не було. Залишилася лише навпіл розрізана хустка.

За дві доби копіткої роботи працівники міліції затримали 32-річного жителя того ж села, який раніше вже був засуджений за вчинення крадіжок та грабежу. Стареньку затриманий знав давно: його покійний дід проживав неподалік. Те, що у жінки не було сім’ї і навело чоловіка на думку про можливі грошові збереження. Тож на злочин він ішов «підготовленим», взявши з собою чорні печатки та розкладний ніж з металевою рукояткою.

Відчинивши вхідні двері, злодій проник всередину. Дочекавшись, коли бабуся буде виходити зі своєї кімнати, він штовхнув її. Старенька почала кричати і, схопивши каструлю, навіть намагалася себе захистити. Проте всі спроби були марними. Нелюд, витягши з кишені розкладений ніж, почав наносити їй удари. Коли ж жінка захрипіла, знайшов в районі пояса хустку з грошима, відрізав тканину ножем та зник. Свій одяг, рукавички та ніж чоловік викинув. 

Наразі затриманий знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, у скоєнні злочину він зізнався. За умисне вбивство з корисливих мотивів чоловікові загрожує довічне позбавлення волі. Слідчі дії за даним фактом тривають.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera