facebook  ДДСО

 
Новини
11-08-2011 12:32 | Переглядів: 333

Як дбаєш, той маєш...

Доброго господаря видно з порога, тож чистий та охайний під’їзд – це візитка будь-якого будинку Київщини. Ремонт під’їздів зазвичай проводяться раз у десятиліття. А от збереження чистоти та порядку у будинку залежить від самих мешканців, зокрема від їх культури та виховання. Адже часто буває так, що ще на свіжій фарбі з’являються майстерно видряпані чи вималювані фарбами з розпилюваних балончиків різні малюнки та слова, до того ж останні не завжди відповідають літературним нормам.

Зі слів Руслана Пишного, начальника дільничних інспекторів міліції Броварського міськвідділу, за статистичними даними з початку 2011 року складено 60 адміністративних протоколів згідно ст.152 кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення правил благоустрою територій міста та інших населених пунктів). Санкція статті передбачає попередження або накладення штрафу на громадян від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і попередження або накладання штрафу на посадових осіб – від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. 

Дбайливе ставлення мешканців до спільної домівки – найкращий приклад для молоді, щоб вони тричі подумали перед тим, як виводити каракулі на побілених та пофарбованих стінах. Тоді й враження про наші помешкання будуть найкращі.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera